Ria & Cyriel uit Neerpelt

We hebben gezien dat de ramen en deur intussen geplaatst zijn in onze nieuwbouw. Alles is vakkundig uitgevoerd en de degelijkheid van het materiaal laat zich aanvoelen, dit bevestigd dat we de juiste keuze hebben gemaakt door voor Deco te kiezen.

Deco zorgt voor Bleu en Bee Bots in de lagere school De Robbert

We leven in een maatschappij die steeds meer technologie bevat. Ook het onderwijs stelt zich daarop in. En lagere school De Robbert blijft zeker niet achter. Stilstaan is immers achteruit gaan.

Math & Julia Looymans uit Budel

« We zijn zeer tevreden over de vervangen ramen en deuren. Bij verschillende firma's hadden wij een offerte gevraagd, maar bij jullie hadden wij direct een goed gevoel. En het werk is buitengewoon goed afgeleverd. Wat beloofd was, is waargemaakt. Er is dan ook 100% vakwerk geleverd. Chapeau! »

Natascha Meuris – Administratief medewerkster

« Ik begon 3,5 jaar geleden en vind het hier leuker en familialer dan in andere kleine bedrijven waar ik gewerkt heb. Hier ben je geen nummer. »

Huib Serbrock – Vertegenwoordiger-Adviseur

«Bij Deco werken we met elkaar en niet voor elkaar. We bundelen onze krachten en dat heeft een positief effect gehad in de loop van de jaren, vandaar die groei. »

Pierre Faché uit Tienen

« De ramen zijn op een goede, propere en heel efficiënte manier gezet. Het was een fijne ervaring en dat mag ook gezegd worden. Van het eerste contact tot de uiteindelijke uitvoering is het vlot verlopen … en ook heel professioneel. »

Dennis Daemen - Plaatser

« Zowel de collega’s als het werk vallen mee. De feestjes zijn altijd in orde, dan wordt er hard gelachen. Maar we werken ook hard, zelfs als ’t regent, blijven we niet thuis. »

Jos Monten - Monteur

« Al 7 jaar is het fijn om hier te werken, zowel de baas, de collega’s als het werk zelf vallen goed mee. Ja, de feestjes die herinner ik me wel. En ik herinner me ook dat toen we gingen kanovaren, ik diegene was die de boot deed zinken. »

Marcel Deelkens - Zaakvoerder

« Momenteel werken we met 18 personen, maar ik ben klein begonnen en ontving de klanten thuis in de living. Na verloop van tijd bouwden we de zolder om tot kleine showroom annex kantoorruimte. In 2001 openden we dan het pand in Hamont en sinds juni 2016 hebben we een tweede verkooppunt in Lommel. »

Familie Frederix-Roemers uit Peer

« We kregen heel duidelijke informatie en Huib dacht helemaal mee met onze plannen. Daarna zijn we twee keer heel goed ontvangen in jullie zaak om de offerte en de verschillende mogelijkheden te overlopen. »

Familie Roosen-Geelen uit Bree

« Wij lieten nieuwe ramen zetten in de hele achtergevel van ons 60-jarig oud huis inclusief veranda. In jullie toonzaal kregen we volop advies over kleur, soorten profielen enz., »  

Pieter en Chris Geeverding - Beckers uit Overpelt

« Eerst zou ik willen zeggen dat jullie geluk hebben om zo’n fijn team als Raf en Martin te hebben. Het zijn hardwerkende mannen die bij een of ander probleempje zelf met een oplossing op de proppen kwamen. »

Op zoek naar ramen, deuren of poorten? Bezoek onze showroom.

Showroom Hamont

Showroom Hamont

Industriestraat 18 | 3930 Hamont - Achel

Maandag & dinsdag: op afspraak
Woensdag & donderdag: 9u tot 13u; na 13u op afspraak
Vrijdag: 10u tot 17u
Zaterdag: 9u tot 13u
Zondag gesloten

Showroom Lommel

Showroom Lommel

Kerkplein 18 | 3920 Lommel

Dinsdag: 10u tot 17u
Woensdag: 10u tot 14u30
Donderdag: 10u tot 14u30
Vrijdag: 10u tot 17u
Zaterdag: 9u tot 13u
Zondag en maandag gesloten