fbpx
Sponsor atletiekclub SACN

De afgelopen weken werd er voor het eerst met de nieuwe truitjes van SACN gelopen, samen met onze nieuwe sponsor!

Review Bert en Liesbeth

Hiermede wil ik eventjes bevestigen dat de plaatsing van onze nieuwe ramen prima verlopen is. Van het begin bij Luc Rabijns in Lommel tot het einde bij de plaatsing door Jimmy en Bert is alles zeer goed verlopen.

Review Rob Bukkems

Nogmaals ontzettend bedankt voor het mooie werk dat jullie geleverd hebben bij het plaatsen van alle kozijnen en deuren. En niet te vergeten jullie fantastische muzieksmaak en humor ;)

Klantgetuigenis Michel Haesevoets

De installateurs leveren gewoon prachtig werk af en laten na de installatie geen restanten of stof achter. Bij het herstellen van het kleine stukje pleisterwerk maak ik zelf meer stof!

Klantgetuigenis Dave Gould

Een compliment aan de 2 mannen die mijn voordeur hebben gezet. Ze waren mooi op tijd en werkten netjes en secuur.

Klantgetuigenis Frank Verdonck

De ramen en deuren werden op een zeer professionele manier verwijderd en vervolgens geplaatst.

In memoriam, Dennis Daemen

Met groot verdriet melden wij het verlies van onze vriend & collega Dennis Daemen. Dennis overleed afgelopen vrijdag aan de gevolgen van een tragisch ongeval.

Klantgetuigenis Arno en Miriam

De ramen en deuren zijn gemonteerd. En alles ziet er geweldig uit!

Klantgetuigenis R. van Hees

Alvast mijn complimenten voor het geleverde werk van Deco! Ik ben er super content mee.

Klantgetuigenis Van Gompel

We zijn uiterst tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden!

Klantengetuigenis: Monique Evens

Ik wilde jullie graag laten weten hoe tevreden ik ben over mijn nieuwe ramen en voordeur. En ook bedankt Deco bij het helpen om goede keuzes te maken van kleur, profielen enz.

Klantgetuigenis Ronald

Vorige week werkten we het hoekplooiwerk af en plaatsten we de bijhorende isolatie bij onze klant. Ronald is alvast tevreden!

Klantengetuigenis: P. Paredis

Afgelopen week zijn jullie de definitieve sloten voor de deuren komen plaatsen. Dus alles is nu netjes opgeleverd. We willen jullie allemaal bedanken voor de nodige aandacht en de geleverde support. Wij zijn tevreden met het resultaat!

Klantengetuigenis: G. Gould

Bedankt voor de prima service tijdens het plaatsen van mijn deur. Beide monteurs waren super vriendelijk. Tijdens de hele procedure hebben ze kwalitatief werk geleverd. Deco is voor mij een top bedrijf! Nogmaals bedankt voor alles. 

Klantengetuigenis: Sander van der Heijden

Ik wil jullie team ontzettend bedanken voor de goede service en nette plaatsing van de kozijnen. We zijn er erg blij mee en waren onder de indruk van de nette manier van werken. 

Aluminium poorten Limburg

Aluminium garagepoorten van DECO Limburg zijn de ideale oplossing om uw auto stijlvol en handig weg te zetten. Niet alleen zijn deze poorten bijzonder duurzaam en gaan ze dus erg lang mee, ze worden op zo'n manier vervaardigd dat ze naadloos aansluiten bij het bestaande uiterlijk van uw gevel. Zo vormt uw woning een mooi geheel, dat daarom toch niet aan functionaliteit moet inboeten. Met aluminium garagepoorten van DECO Limburg zit u gebakken voor de rest van uw leven: een oerdegelijke investering

Een PVC deur op maat gemaakt

PVC deuren op maat zijn onze specialiteit: Van de ontwerpfase tot de plaatsing zijn wij jouw betrouwbare partner. Laat je je PVC deur bij ons op maat maken, dan kun je je aan een duurzame, energiezuinige en stijlvolle deur verwachten. DECO is expert in op maat gemaakte deuren van PVC en andere materialen, en staat garant voor de beste kwaliteit!

Uw aluminium deuren van PROFEL

Aluminium deuren van PROFEL zijn een voordelige en waardevolle investering, voor zowel uw eigen portemonnee als een duurzamere toekomst. Wist u bijvoorbeeld dat de aluminium deuren van PROFEL uw energieverlies met maar liefst 75% terugdringen! DECO is expert in het plaatsen van deuren, en voor een aluminium kwaliteitsdeur van PROFEL bent u bij ons aan het juiste adres. 

Nieuwe ramen van kwaliteit, die plaatsen wij

Nieuwe ramen plaatsen hoeft pas wanneer uw huidige ramen versleten zijn. Is het moment aangebroken en kiest u ervoor nieuwe ramen te zetten, dan bieden DECO ramen veel voordelen: door hun warmte-isolatie en lage energiekosten zijn ze bijzonder milieuvriendelijk. Daarenboven zijn ze veilig, en geven ze uw huis een nette en verzorgde indruk. Voor het plaatsen van nieuwe ramen van de hoogste PROFEL kwaliteit, bent u bij DECO aan het juiste adres! 

DECO – Wij vervangen uw ramen in Limburg

Ramen vervangen in Limburg? DECO bvba, uw PROFEL expert in de regio, zorgt ervoor dat het in orde komt. Wij zijn ons ervan bewust dat oude ramen vaak veel problemen met zich meebrengen, zoals energieverlies, veel onderhoud en een grote kans op inbraak. Wij bieden dan ook kwaliteitsvolle, onderhoudsvriendelijke en vooral oerdegelijke nieuwe ramen aan. Voor de vervanging van uw ramen in de omgeving van Limburg, bent u bij DECO aan het juiste adres. 

Ria & Cyriel uit Neerpelt

We hebben gezien dat de ramen en deur intussen geplaatst zijn in onze nieuwbouw. Alles is vakkundig uitgevoerd en de degelijkheid van het materiaal laat zich aanvoelen, dit bevestigd dat we de juiste keuze hebben gemaakt door voor Deco te kiezen.

Deco zorgt voor Bleu en Bee Bots in de lagere school De Robbert

We leven in een maatschappij die steeds meer technologie bevat. Ook het onderwijs stelt zich daarop in. En lagere school De Robbert blijft zeker niet achter. Stilstaan is immers achteruit gaan.

Math & Julia Looymans uit Budel

« We zijn zeer tevreden over de vervangen ramen en deuren. Bij verschillende firma's hadden wij een offerte gevraagd, maar bij jullie hadden wij direct een goed gevoel. En het werk is buitengewoon goed afgeleverd. Wat beloofd was, is waargemaakt. Er is dan ook 100% vakwerk geleverd. Chapeau! »

Natascha Meuris – Administratief medewerkster

« Ik begon 3,5 jaar geleden en vind het hier leuker en familialer dan in andere kleine bedrijven waar ik gewerkt heb. Hier ben je geen nummer. »

Pierre Faché uit Tienen

« De ramen zijn op een goede, propere en heel efficiënte manier gezet. Het was een fijne ervaring en dat mag ook gezegd worden. Van het eerste contact tot de uiteindelijke uitvoering is het vlot verlopen … en ook heel professioneel. »

Dennis Daemen - Plaatser

« Zowel de collega’s als het werk vallen mee. De feestjes zijn altijd in orde, dan wordt er hard gelachen. Maar we werken ook hard, zelfs als ’t regent, blijven we niet thuis. »

Marcel Deelkens - Zaakvoerder

« Momenteel werken we met 18 personen, maar ik ben klein begonnen en ontving de klanten thuis in de living. Na verloop van tijd bouwden we de zolder om tot kleine showroom annex kantoorruimte. In 2001 openden we dan het pand in Hamont en sinds juni 2016 hebben we een tweede verkooppunt in Lommel. »

Familie Frederix-Roemers uit Peer

« We kregen heel duidelijke informatie en Huib dacht helemaal mee met onze plannen. Daarna zijn we twee keer heel goed ontvangen in jullie zaak om de offerte en de verschillende mogelijkheden te overlopen. »

Familie Roosen-Geelen uit Bree

« Wij lieten nieuwe ramen zetten in de hele achtergevel van ons 60-jarig oud huis inclusief veranda. In jullie toonzaal kregen we volop advies over kleur, soorten profielen enz., »  

Pieter en Chris Geeverding - Beckers uit Overpelt

« Eerst zou ik willen zeggen dat jullie geluk hebben om zo’n fijn team als Raf en Martin te hebben. Het zijn hardwerkende mannen die bij een of ander probleempje zelf met een oplossing op de proppen kwamen. »

Op zoek naar ramen, deuren of poorten? Bezoek onze showroom.

Showroom Hamont

Showroom Hamont

Industriestraat 18 | 3930 Hamont - Achel

Maandag: op afspraak
Dinsdag tot vrijdag: 10u00 - 17u00
Zaterdag: op afspraak
Zondag: gesloten


Showroom Lommel

Showroom Lommel

Kerkplein 18 | 3920 Lommel

Maandag: op afspraak
Dinsdag tot vrijdag: 10u00 - 17u00
Zaterdag: 09u00 - 12u00
Zondag: gesloten


Op donderdagmiddag zijn we geopend, maar telefonisch niet bereikbaar.