fbpx
DECO – Wij vervangen uw ramen in Limburg - gepubliceerd op 20-07-2020

Ramen vervangen in Limburg doet u met DECO

Uw ramen vervangen in Limburg, daarvoor vertrouwt u best op ons vakmanschap. Beroep doen op een professionele partner voor de vervanging van uw ramen, zoals DECO Limburg, brengt immers tal van voordelen met zich mee.  Zo zijn onze nieuwe ramen milieuvriendelijk en energiebesparend, maar spelen ze ook een cruciale rol in uw isolatie: DECO Limburg vervangt uw ramen door ruiten met dubbele beglazing. Een goede zaak, want niet alleen beschermt dit beter tegen de koude en houdt het warmte binnen, het bespaart ook veel energie, wat uiteindelijk de kostprijs terugbetaalt! Ook bevordert u de veiligheid door uw ramen te vervangen. Dankzij de PROFEL-raamsystemen en onze unieke productkennis, is uw raam veilig tegen inbraak. Daarnaast is het vervangen van uw oude ramen met DECO Limburg ook een vooruitgang op esthetisch vlak: Uw huis ziet er meteen een stuk netter uit, met een verzorgde uitstraling en strakke afwerking. 

In Limburg vervangen we ramen van alle soorten

Vervangt u uw ramen in Limburg, dan krijgt u bij DECO de keuze uit verschillende mogelijkheden.

- Aluminium ramen: Elegant en stijlvol, maar ook veilig. Onze aluminium ramen zijn technisch erg sterk en bevatten een thermische onderbreking, zodat de warmte-isolatie optimaal blijft.

- Kunststof ramen: Onderhoudsvriendelijk, en met een natuurlijke uitstraling door hun nerfstructuur. Kunststof ramen zijn uniek door de gedetailleerde maatoplossingen die ze bieden.

- Houten ramen: Een duurzame oplossing, waarvan het hout op een ecologisch verantwoorde manier behandeld is. De afwerkingsgraad is subliem en oogt prachtig, de levensduur is bijzonder lang. 

- Aluminium kozijnen: Solide en verfijnd, met uitstekende isolatiewaarden.

Ramen vervangen met DECO Limburg betekent een kwalitatief hoogstaande eindafwerking, met keuze uit een ruim kleurenpalet en individuele vormgeving en bekleding. Wij bieden een persoonlijke service die aan al uw wensen tegemoetkomt, zodat de vervanging van uw ramen te Limburg vlekkeloos verloopt!

Vervang uw ramen met Limburgs vakmanschap

DECO Limburg vervangt uw ramen met professionaliteit en vakmanschap. U krijgt advies van vakkundige productspecialisten, zowel in onze originele showroom in Hamont-Achel als in onze nieuwe showroom in Lommel. Heeft u reeds een idee van hoe de vervanging van uw ramen met DECO Limburg eruit zal zien, dan doen wij een kosteloze opmeting ter plaatse. Een tweede, definitieve meting volgt wanneer u de persoonlijke planning goedkeurt. PROFEL produceert vervolgens uw nieuwe ramen, die beantwoorden aan hoge eisen.  Zo controleren we alles: de materiaalkeuze, de plaatsing, de afwerking en zelfs de vliegenramen. Ook na plaatsing mag u nog rekenen op een lange fabrieksgarantie. Vervangt u uw ramen met DECO Limburg, dan krijgt u de service die u verdient, en hebben wij er een tevreden klant bij.

Uw ramen vervangen in regio Limburg? Wij zijn uw partner

Ramen vervangen in omgeving Limburg? Doe het met DECO, en neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Vraag via de website vrijblijvend een offerte aan, en of kies voor gratis advies van een expert. Voor overige vragen en opmerkingen kunt u ons bereiken op het telefoonnummer: +32 (0)11/44.84.21.

Op zoek naar ramen, deuren of poorten? Bezoek onze showroom.

Showroom Hamont

Showroom Hamont

Industriestraat 18 | 3930 Hamont - Achel

Maandag: op afspraak
Dinsdag tot vrijdag: 10u00 - 17u00
Zaterdag: op afspraak
Zondag: geslotenShowroom Lommel

Showroom Lommel

Kerkplein 18 | 3920 Lommel

Maandag: op afspraak
Dinsdag tot vrijdag: 10u00 - 17u00
Zaterdag: 09u00 - 12u00
Zondag: gesloten


Op donderdagmiddag zijn we geopend, maar telefonisch niet bereikbaar.