fbpx
Nieuwe ramen van kwaliteit, die plaatsen wij - gepubliceerd op 20-07-2020

Nieuwe ramen plaatsen we met ervaring

Het plaatsen van nieuwe ramen doen we al sinds 1993, het geboortejaar van DECO bvba. In de tussentijd hebben we dan ook een sterke expertise opgebouwd: Van het ontwerp tot de levering, van de plaatsing tot de service, wij staan voor u klaar. Bij ons krijgt u oprecht advies van vakkundige productspecialisten en wordt u geholpen met al uw vragen en twijfels. In onze grote showroom leiden we u bovendien met plezier rond, zodat u naar hartelust de verschillende mogelijkheden kunt ontdekken. Als u besloten heeft welke ramen aan uw wensen voldoen, doen wij een kosteloze opmeting ter plaatste, waarna PROFEL de ramen produceert. Daarvan controleren wij alles: de materiaalkeuze, de plaatsing, de afwerking en zelfs de vliegenramen. Ook na de plaatsing van uw nieuwe ramen kan u bovendien rekenen op een persoonlijke service en een lange fabrieksgarantie. Bij DECO doen we het allemaal, met veel ervaring en kennis, en nog meer plezier!

Nieuwe ramen plaatsen we met duurzaamheid

Bij het plaatsen van nieuwe ramen vinden wij het erg belangrijk dat deze ecologisch verantwoord zijn, en zo weinig mogelijk energie verloren laten gaan in uw huis. Dat is goed voor de portemonnee, maar draagt ook een steentje bij aan een duurzamere toekomst met minder energieverbruik.

Wij werken naar ramen die nog maar een kwart van het normale energieverlies hebben. Door enkel nieuwe, innovatieve kwaliteitsramen van PROFEL te plaatsen, leveren we een bijdrage aan het terugdringen van het E-peil. Deze ramen zijn beschikbaar in PVC, aluminium, hout en kunststof. Plaatsen wij uw nieuwe ramen, dan bent u verzekerd van een prachtige en waardevolle investering. 

Nieuwe ramen plaatsen we met diversiteit

Plaatst u nieuwe ramen, dan moeten deze praktisch zijn, maar ook volledig naar uw persoonlijke smaak. Daarom heeft u de keuze uit verschillende stijlen en kleuren, op maat gemaakt. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor:

  1. Kunststof ramen, die door de nerfstructuur een natuurlijke look genieten. Kunststof ramen komen in maatoplossingen en zijn bovendien erg onderhoudsvriendelijk.
  2. Houten ramen, die erg lang meegaan en waarvan het hout ecologisch behandeld is. Bent u fan van een authentieke uitstraling en een hoogwaardige afwerking, dan is dit een uitstekende keuze!
  3. Aluminium kozijnen, die modern, solide en verfijnd ogen en uitstekende isolatiewaarden hebben.
  4. Aluminium ramen. Stijlvol, veilig, sterk en met een thermische onderbreking: voor een optimale warmte-isolatie. 

Bij het plaatsen van nieuwe ramen garanderen wij u de beste kwaliteit en een uitzonderlijke afwerking, waarbij u de keuze krijgt uit een ruim kleurenpalet en individuele vormgevingen en bekledingen. 

Nieuwe ramen... die plaatst u met DECO!

U wilt nieuwe ramen plaatsen, maar zou graag eerst onze showroom in Hamont of Lommel bezoeken voor inspiratie? Of u wenst meer informatie over de mogelijkheden van DECO bij het plaatsen van nieuwe ramen? Vraag dan via de website vrijblijvend een offerte aan, en of kies voor gratis advies van een expert. Voor overige vragen en opmerkingen kunt u ons bereiken op het telefoonnummer: +32 (0)11/44.84.21

Op zoek naar ramen, deuren of poorten? Bezoek onze showroom.

Showroom Hamont

Showroom Hamont

Industriestraat 18 | 3930 Hamont - Achel

Maandag: op afspraak
Dinsdag tot vrijdag: 10u00 - 17u00
Zaterdag: op afspraak
Zondag: geslotenShowroom Lommel

Showroom Lommel

Kerkplein 18 | 3920 Lommel

Maandag: op afspraak
Dinsdag tot vrijdag: 10u00 - 17u00
Zaterdag: 09u00 - 12u00
Zondag: gesloten