fbpx
Uw aluminium deuren van PROFEL - gepubliceerd op 20-07-2020

Aluminium deuren maken deel uit van onze specialiteit

Aluminium deuren plaatsen is al bijna 30 jaar onze specialiteit. Wij nemen het ontwerp, de levering, de plaatsing en de nazorg van uw aluminium deur voor onze rekening. Vakkundige productspecialisten staan klaar om u professioneel advies te verlenen omtrent de deuren van PROFEL, en helpen u met al uw vragen en twijfels. Zo geven we u met plezier een rondleiding door onze grote showroom in Hamont of Lommel, opdat u de diverse opties voor een deur uit aluminium of een ander materiaal naar hartelust kunt ontdekken.

Als u besloten hebt welke aluminium deur aan uw wensen voldoet, brengen wij ter plaatse een bezoekje om de nodige afmetingen op te nemen. PROFEL produceert uw nieuwe deuren, wij plaatsen deze met vakmanschap. Ook na de plaatsing van uw aluminium deur mag u nog rekenen op een warme service en  fabrieksgarantie. Want een goede service en een tevreden klant zijn bij ons de hoogste prioriteit! 

Aluminium deuren in alle soorten en maten

Voor aluminium deuren zijn de stijlmogelijkheden bijna onbeperkt: klassiek of modern, robuust of industrieel, alles behoort tot de mogelijkheden. Bovendien zijn de buitendeuren van PROFEL standaard uitgerust met veiligheidssloten met pen/haakprincipe, zodat inbrekers geen kans krijgen. Ook overstijgen onze aluminium deuren de courante energienormen, en zijn ze perfect isolerend voor warmte en geluid. Zo houdt u het binnen lekker warm en rustig!

Maar aluminium deuren hebben nog andere belangrijke troeven, zoals duurzaamheid. Een aluminium deur gaat, omdat de levensduur van aluminium hoog ligt, bijzonder lang mee. Daarnaast is aluminium één van de meest onderhoudsvriendelijke materialen, dat u kunt schoonmaken in een handomdraai. Voor andere materialen kunt u kijken bij ons volledige aanbod aan deuren op de website of in de showroom

Aluminium deuren van PROFEL 

Het plaatsen van nieuwe aluminium deuren kan een stap naar een meer duurzame toekomst betekenen. Daarom zijn onze aluminium deuren steeds ecologisch verantwoord, en zorgen ze ervoor dat er zo weinig mogelijk energie verloren gaat in uw huis. Wij bieden aluminium deuren, ramen en poorten aan die nog maar een kwart van het normale energieverlies hebben! Met innovatieve aluminium kwaliteitsdeuren van PROFEL, dragen wij ons steentje bij aan uw portefeuille en aan het milieu!

Uw aluminium deur, ons professioneel advies

U wilt graag een aluminium deur plaatsen, maar zou eerst graag inspiratie opdoen in onze showroom in Hamont of Lommel? Of wenst u meer informatie over de mogelijkheden van DECO bij het plaatsen van uw nieuwe aluminium deur? U kunt ons altijd bellen op het nummer +32 (0)11/44.84.21, of via de website een vrijblijvende offerte aanvragen. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder!

Op zoek naar ramen, deuren of poorten? Bezoek onze showroom.

Showroom Hamont

Showroom Hamont

Industriestraat 18 | 3930 Hamont - Achel

Maandag: op afspraak
Dinsdag tot vrijdag: 10u00 - 17u00
Zaterdag: op afspraak
Zondag: geslotenShowroom Lommel

Showroom Lommel

Kerkplein 18 | 3920 Lommel

Maandag: op afspraak
Dinsdag tot vrijdag: 10u00 - 17u00
Zaterdag: 09u00 - 12u00
Zondag: gesloten