fbpx
Een PVC deur op maat gemaakt - gepubliceerd op 20-07-2020

PVC deuren op maat zijn onze topspecialiteit

PVC deuren op maat die aan al uw behoeften voldoen, vindt u bij DECO. Heeft u, in onze inspirerende showroom te Hamont of Lommel, uw keuze kunnen maken uit de verschillende mogelijkheden, dan komen we persoonlijk langs om de afmetingen te nemen. Zijn alle plannen goedgekeurd, dan doen we ter controle een tweede meting, waarna PROFEL uw op maat gemaakte PVC deur vervaardigt: een duurzaam kwaliteitsstuk dat met vakmanschap is vormgegeven. Ook nadat wij deze geplaatst hebben kunt u bovendien rekenen op onze services, en op een bijzonder lange fabrieksgarantie. Want onze voornaamste prioriteit, dat is het tevredenstellen van de klant, met een PVC deur op maat die volledig naar wens is en een leven lang meegaat. 

PVC deuren op maat: de mogelijkheden

Bij PVC deuren op maat kiest u vanzelfsprekend uit tal van verschillende mogelijkheden. Van de kleur tot de stijl, van de materiaalsoort tot de detailafwerking, enz.: de uitvoering en de look van uw PVC deur op maat bepaalt u helemaal zelf. Gaat u bijvoorbeeld voor een klassieke of landelijke deur, of toch een moderne deur met strakke afwerking? Een mooie houtimitatie, een wit vlak of net meerdere details? 

Bovendien zijn alle PVC buitendeuren van PROFEL uitgerust met veiligheidssloten met het pen/haakprincipe, zodat u zeker beschermd bent tegen inbraak. Daarenboven hebben ze buitengewone isolatiewaarden, waardoor u warmte lekker binnen houdt, en koude en geluid buiten. Weer een ander voordeel van PVC deuren op maat is hun onderhoudsvriendelijkheid: In tegenstelling tot bijvoorbeeld hout, is PVC vuil- en stofwerend, en heeft het geen jaarlijks onderhoud nodig met verf of olie. 

Daarnaast zjin PVC deuren op maat bijzonder duurzaam en kunnen ze 100% gerecycleerd worden. Dat zal echter niet snel nodig zijn, want een PVC deur op maat van DECO, die gaat een leven lang mee

Op maat gemaakte PVC deuren van kwaliteit

Op maat gemaakte PVC deuren zijn bij DECO dan wel een stijlvolle toevoeging aan uw huis, ze zijn ook een duurzame investering, die bovendien goed is voor het milieu. Zo worden onze PVC en andere deuren op maat steeds ecologisch verantwoord geproduceerd: dankzij een PVC deur op maat kan uw energieverlies slinken tot maar liefst een kwart van wat het ooit was! U bespaart energie, wat goed is voor het milieu, en u bespaart geld, wat goed is voor de portemonnee en de toekomst. Met PVC ramen op maat van bij ons, is het steeds een win-winsituatie!

Uw PVC deur op maat, ons oprecht advies

Een PVC deur op maat laten maken doet u hoogstwaarschijnlijk niet zonder eerst de nodige inspiratie op te doen, en dan kan u naar hartelust in onze showroom te Hamont of Lommel! Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van DECO bij het plaatsen van uw PVC deur op maat? U kunt ons altijd bellen op het nummer +32 (0)11/44.84.21, of via de website een vrijblijvende offerte aanvragen. Onze medewerkers helpen u met veel plezier verder!

Op zoek naar ramen, deuren of poorten? Bezoek onze showroom.

Showroom Hamont

Showroom Hamont

Industriestraat 18 | 3930 Hamont - Achel

Maandag: op afspraak
Dinsdag tot vrijdag: 10u00 - 17u00
Zaterdag: op afspraak
Zondag: geslotenShowroom Lommel

Showroom Lommel

Kerkplein 18 | 3920 Lommel

Maandag: op afspraak
Dinsdag tot vrijdag: 10u00 - 17u00
Zaterdag: 09u00 - 12u00
Zondag: gesloten