fbpx
Aluminium poorten Limburg - gepubliceerd op 20-07-2020

Aluminium poorten te Limburg: onze specialiteit

Aluminium poort te Limburg gezocht? Zoek niet langer: DECO is uw specialist in ramen, deuren en poorten. Wij hebben jarenlange expertise – sinds 1993 – in het plaatsen van poorten in Limburg, en dan specifiek aluminium poorten. Deze zijn kwalitatief hoogstaand, geven een stijlvolle toets aan uw gevel en gaan decennialang mee.

U wil uw garagepoort natuurlijk niet om de paar jaar vervangen! Om dit te voorkomen en om voor elke woning de juiste aluminium poort te kunnen aanbieden, beschikken wij over een ruim assortiment kantel- en sectionaalpoorten. Met tal van verschillende kleuren en uitvoeringen beschikbaar, heeft u uw ideale aluminium poort in Limburg bij DECO maar voor het uitkiezen!

Aluminium poorten van DECO Limburg: de talloze voordelen

Een aluminium poort is bijzonder kwalitatief, en staat garant voor gebruiksgemak, veiligheid en duurzaamheid. Bij DECO Limburg heeft u de keuze uit

  1. De aluminium sectionaalpoort: makkelijk te bedienen, en schuift bijna geruisloos in een knik omhoog en omlaag. Zo kunt u zonder problemen uw auto of andere voertuigen in uw garage parkeren.
  2. De kantelpoort. Het systeem van een kantelpoort is erg eenvoudig: het poortblad bestaat uit één geheel, en de poort kantelt dan ook in één keer. Voor de afwerking heeft u een ruime keuze. U kunt opteren voor panelen, planchetten of elegante platen in een brede waaier kleuren. Ook bevatten de aluminium kantelpoorten van DECO Limburg een beveiliging, zodat ze nooit plotseling vallen.

Voor beide soorten van de aluminium poorten die we in Limburg installeren, geldt dat u deze kunt laten motoriseren voor het beste gebruiksgemak. 

Een aluminium poort in Limburg, in alle mogelijke stijlen

De aluminium poort van DECO Limburg komt in tal van stijlen: u kunt kiezen voor een moderne, een industriële, een klassieke of een landelijke garagepoort. Bij DECO Limburg kijken we samen naar de aluminium garagepoort die perfect bij uw gevel en persoonlijke smaak past.

Daarnaast gaat een aluminium deur erg lang mee, omdat de levensduur van aluminium hoog ligt. Zo ligt de ondergrens in de bouw op maar liefst 60 jaar! Daarnaast is aluminium een erg onderhoudsvriendelijk materiaal. Een belangrijke overweging, want zeker de buitenkant van uw aluminium garagepoort van DECO Limburg kan behoorlijk vies worden door de weersomstandigheden.  

Voor aluminium poorten in Limburg is er maar één adres

Wij, bij DECO Limburg, begrijpen dat aluminium poorten een hele investering zijn. Daarom zitten wij vanaf het prille begin met u samen om het beste resultaat te garanderen. Wij schenken veel aandacht aan het ontwerp, aan energiezuinige opties om bij te dragen aan een duurzame toekomst, en garanderen een naadloze plaatsing met lange nazorg. Door de lange fabrieksgarantie die we op onze aluminium poorten te Limburg geven, komt u nooit voor verrassingen te staan

Aluminium poort in Limburg gezocht? Wij zijn uw partner!

Aluminium garagepoort kopen bij onze vestigingen in Limburg? U kunt ons altijd bellen op het nummer +32 (0)11/44.84.21, of via de website een vrijblijvende offerte aanvragen. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder met al uw vragen en verdere info!

Op zoek naar ramen, deuren of poorten? Bezoek onze showroom.

Showroom Hamont

Showroom Hamont

Industriestraat 18 | 3930 Hamont - Achel

Maandag: op afspraak
Dinsdag tot vrijdag: 10u00 - 17u00
Zaterdag: op afspraak
Zondag: geslotenShowroom Lommel

Showroom Lommel

Kerkplein 18 | 3920 Lommel

Maandag: op afspraak
Dinsdag tot vrijdag: 10u00 - 17u00
Zaterdag: 09u00 - 12u00
Zondag: gesloten