fbpx

Onze Glasheldere Beloften

1. Onze offerte is uw factuur

De prijs die we samen overeenkomen is de prijs waar we ons aan houden. Hoe we dat waarmaken?

Grondige analyse vooraf

Een offerte is geen nattevingerwerk. Daarom nemen we uitvoerig de tijd om te luisteren naar uw wensen en om uw woning onder de loep te nemen. Pas na een grondige analyse maken we een realistische inschatting van de kosten. Bij een renovatie komen we altijd eerst bij u thuis. We meten alles nauwkeurig op, we inspecteren de staat van uw muren langs binnen en buiten, bekijken de blootstelling aan weer en wind en bestuderen welke ingrepen precies nodig zijn. Dus geen onaangename verwachtingen achteraf.

Objectief advies over materialen, design en systemen

Aluminium, hout, pvc? Of een combinatie ervan?
Samen met u overwegen we alle voordelen en eigenschappen van de verschillende materialen. In alle objectiviteit, omdat we ze allemaal in ons assortiment hebben. We kijken daarbij naar de stijl van uw huis en uw interieur. En we houden rekening met de isolatie- en comforteisen die u stelt. We bekijken het complete plaatje, tot en met de afwerking rond de ramen. Altijd op maat van uw wensen en uw budget. Zo voorkomt u onvoorziene kosten.

Van a tot z gecontroleerde productie

Bijna alles wordt tot in het kleinste onderdeel door Profel zelf gemaakt. We controleren het hele productieproces, van ruwe grondstof en kleurpigment tot en met het afgewerkte product. Alle onderdelen zijn bijgevolg naadloos op elkaar afgestemd. En ook esthetisch past alles harmonieus bij elkaar.

Plaatsing door een gecertificeerde Profel Expert*

Profel werkt nauw samen met zorgvuldig geselecteerde vakmensen. Als exclusieve verdelers kennen deze experten het Profel-gamma door en door. Daardoor adviseren ze u met kennis van zaken. Bovendien werken deze goed opgeleide specialisten volgens de regels van de kunst. Belangrijk, want zonder vakkundige plaatsing komt ook het beste materiaal niet tot zijn recht. Ze weten bij elke stap in het traject precies wat ze doen. Dus ook hier geen verrassingen.

2. Uw huis is heilig

We respecteren uw woning, uw meubelen, uw vloerbekleding, uw huisdieren en hebben maximaal respect voor uw privacy. We laten geen puinhoop achter. Integendeel, uw huis ziet er dankzij onze ramen en deuren nadien een stuk beter uit. Kortom, bouwen en verbouwen verloopt het best in een sfeer van wederzijds vertrouwen.

Uw huis is ons huis

Of het nu om objecten met materiële of met emotionele waarde gaat, we behandelen alles in uw huis met evenveel respect. Ook voor huisdieren zijn we bijzonder attent. En uiteraard laten we vloeren en muren steeds schoon achter. We hebben zelfs onze eigen borstel of stofzuiger bij.

Een strikte gedragscode

Wederzijds respect is de beste garantie voor een vlot verloop van de werken. Daarom nemen onze mensen een strikte gedragscode in acht als ze bij u aan de slag gaan. Stoort de muziek u? Zeg het gerust. Materiaal dat rondslingert? Eén opmerking volstaat. En achteraf worden alle sporen van de werken gewist. Tot en met een borstel- of stofzuigerbeurt.

Een helder stappenplan

U weet op voorhand precies waaraan u zich mag verwachten. U krijgt van ons een overzichtelijk stappenplan. Daar staat ook duidelijk in hoe u de werken kan voorbereiden. En hoe u best uw gordijnen, uw meubels en uw vloer beschermt. Verder kunt u duidelijk volgen in welk stadium de werken zitten. Met de vooropgestelde timing.

3. Nazorg is onze waarborg

Ook achteraf hoort u nog van ons. Als vakmannen blijven we ook nadien verantwoordelijk voor het geleverde werk. En we geven u graag een paar onderhoudstips mee.

U hebt recht op 10jaar fabrieksgarantie

Op onze ramen en deuren krijgt u 10jaar garantie. Die geven we met het volste vertrouwen omdat we alleen hoogwaardige materialen gebruiken. En als er toch iets vervangen moet worden, dan is dat snel opgelost. Want de weinige onderdelen die Profel niet zelf produceert, komen van betrouwbare leveranciers. Op de bewegende delen – het hang- en sluitwerk – geldt 2 jaar waarborg.

Garantie op het geleverde werk

Uiteraard zijn we als vakmensen trots op ons werk. Dus mocht er een probleem optreden, dan lossen we dat graag op.

Altijd dicht in uw buurt

Raakt een raam beschadigd? Bleef de sleutel aan de binnenkant van de deur zitten? Gaat een deur plots slepen? We staan altijd klaar met advies en oplossingen. Ook daarvoor kunt u een beroep doen op onze vakkennis.

*Verdelers met het Profel Expert-keurmerk zijn stabiele en financieel gezonde ondernemingen die jaarlijks worden gecontroleerd door een extern auditorgaan. Ze staan garant voor kwaliteit en continuïteit.

Op zoek naar ramen, deuren of poorten? Bezoek onze showroom.

Showroom Hamont

Showroom Hamont

Industriestraat 18 | 3930 Hamont - Achel

Maandag: op afspraak
Dinsdag tot vrijdag: 10u00 - 17u00
Zaterdag: op afspraak
Zondag: geslotenShowroom Lommel

Showroom Lommel

Kerkplein 18 | 3920 Lommel

Maandag: op afspraak
Dinsdag tot vrijdag: 10u00 - 17u00
Zaterdag: 09u00 - 12u00
Zondag: gesloten


Op donderdagmiddag zijn we geopend, maar telefonisch niet bereikbaar.