fbpx

Ramen in pvc, aluminium, hout


Het is een algemeen bekend gegeven dat gebouwen energie verliezen en dat we uit milieuoogpunt het energieverliespeil (E peil) moeten terug brengen. Omdat de meeste warmte wordt verloren via ramen en deuren en daar veel winst te boeken is, wordt binnen onze branche toegewerkt naar laagenergiewoningen die in 2020 nog maar een kwart van het huidige energieverlies hebben. Als officiële EXPERT verdeler van PROFEL uit Overpelt beschikken wij over innovatieve kwaliteitsramen die een grote bijdrage leveren aan het terugbrengen van het E peil. Beschikbaar in PVC, Aluminium en hout in elke mogelijk denkbare stijl.

Vraag hier uw offerte aan

ALUMINIUM RAMEN | KOELE KRACHT MET EEN WARM GEVOEL


Aluminium Ramen

Aluminium ramen zijn elegant en stijlvol, maar stralen tegelijkertijd veiligheid en vertrouwen uit. Dat komt doordat onze PROFEL-raamsystemen op unieke wijze (technologische) productkennis met esthetische verfijning combineren. Het technisch uitgekiende concept biedt oplossingen voor alle bouwwensen en stijl. Het toepassen van verschillende binnen-en buitenkleuren is standaard dankzij de opbouw van de profielen: een binnen- en buitenprofiel in aluminium, verbonden door een thermische onderbreking in kunststof. Daarnaast koppelt PROFEL buitengewone warmte- en geluidsisolatie aan gebruiksvriendelijke veiligheidsvoorzieningen.

PVC RAMEN | DUURZAAM, NATUURGETROUW EN ONDERHOUDSVRIENDELIJK


PVC Ramen

Kunststof ramen zijn niet alleen stijlvol en duurzaam, de nerfstructuur maakt ze ook natuurgetrouw en uiterst onderhoudsvriendelijk. Met dit technisch beproefd raam kiest u voor kwaliteit, gemak en veiligheid binnen een uitgebreid spectrum aan kleuren en houtimitaties in nerfstructuur, zowel aan de binnen- als buitenzijde van het raam. Het PROFEL raamsysteem onderscheidt zich met meervoudige kamers, drie dichtingen en inbraak vertragend beslag in zeer gedetailleerde maatoplossingen. Dankzij onze vakkundige plaatsing kunt u vele jaren zorgeloos genieten van onze PROFEL kunststof ramen.

HOUTEN RAMEN | NATUUR EN TECHNIEK IN BALANS


Houten Ramen

PROFEL vindt perfect het evenwicht tussen een uniek, onvoorspelbaar natuurproduct en de technische beheersing van ultramoderne fabricage en behandeling. Hierbij besteden wij de grootste zorg en aandacht aan duurzaamheid, gewenste vormgeving en afwerkingsgraad. Met een aangenaam ogende en kwalitatief hoogstaande eindafwerking zijn onze houten ramen hartveroverend, maar tegelijkertijd onderhoudsvriendelijk door een minimum aan groeven. Met een onzichtbare afwatering in een esthetische afwateringsgroef, een dubbel rondom lopende dichting en nog vele andere eigenschappen is PROFEL haar tijd ver vooruit. Het gebruikte hout is uiteraard duurzaam en op een ecologische verantwoorde manier behandeld.

MATO RAMEN | SAMENSPEL VAN PVC EN ALUMINIUM


PVC Ramen

Met MATO ramen wordt een harmonieus geheel gevormd door de combinatie van pvc aan de binnenzijde en aluminium aan de buitenzijde. Het aluminium deel aan de buitenkant heeft een strak, solide en verfijnd karakter. Voor de afwerking heeft u ruime keuze uit een brede waaier van kleuren (gemoffeld of geanodiseerd). Voor de binnenkant in pvc heeft u keuze uit wit, crèmekleur of bekleding in witte korrelstructuurfolie. Het gebruik van pvc gaat gepaard met zeer goede isolatiewaarden. De Mato-reeks is zowel geschikt voor ramen met dubbele als driedubbele beglazing en leent zich perfect voor allerhande decoratieve mogelijkheden.

Maak een afspraak in onze showroom

Onze experts helpen u graag verder met al uw vragen over ramen en deuren!

Op zoek naar ramen, deuren of poorten? Bezoek onze showroom.

Showroom Hamont

Showroom Hamont

Industriestraat 18 | 3930 Hamont - Achel

Maandag: op afspraak
Dinsdag tot vrijdag: 10u00 - 17u00
Zaterdag: op afspraak
Zondag: gesloten


Showroom Lommel

Showroom Lommel

Kerkplein 18 | 3920 Lommel

Maandag: op afspraak
Dinsdag tot vrijdag: 10u00 - 17u00
Zaterdag: 09u00 - 12u00
Zondag: gesloten


Op donderdagmiddag zijn we geopend, maar telefonisch niet bereikbaar.