fbpx

Deuren in aluminium, hout, PVC


Het is een algemeen bekend gegeven dat gebouwen energie verliezen en dat we uit milieuoogpunt het energieverliespeil (E peil) moeten terug brengen. Omdat de meeste warmte wordt verloren via ramen en deuren en daar veel winst te boeken is, wordt binnen onze branche toegewerkt naar laagenergiewoningen die in 2020 nog maar een kwart van het huidige energieverlies hebben. Als officiële EXPERT verdeler van PROFEL uit Overpelt beschikken wij over innovatieve kwaliteitsramen die een grote bijdrage leveren aan het terugbrengen van het E peil. Beschikbaar in PVC, Aluminium en hout in elke mogelijk denkbare stijl.

Vraag uw offerte aan

Aluminium deuren | Heel onderhoudsvriendelijk


Aluminium Deuren

Een klassieke of moderne stijl, voor het ontwerp van uw aluminium buitendeuren zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt. Deze buitendeuren zijn standaard uitgerust met 3-punt of 4-punt veiligheidssloten met pen-/haakprincipe. Zo krijgen inbrekers geen kans op een buit. Onze aluminium buitendeuren zijn bovendien perfect thermisch- en geluidsisolerend. Ze zijn namelijk opgevuld met een isolatiekern. En het reinigen van deze deuren is gebeurd in een handomdraai. Handig toch?

Houten deuren | Biedt een uitstekende warmte- en geluidsisolatie


Houten Deuren

Houten deuren voelen warm aan en bieden een uitstekende warmte- en geluidsisolatie, vandaar dat ze al eeuwenlang gebruikt worden. De samenstelling van uw houten buitendeur bestaat uit 2 platen van 8mm met daartussen een isolatiekern van minimaal 14mm. Om de duurzaamheid te maximaliseren, worden de deuren afgewerkt met een ecologische drenking op waterbasis en een statisch aangebrachte dubbele toplaag. De eerste tien jaar is uw buitendeur schildervrij. Hout werkt, het is een natuurproduct dat krimpt en uitzet. Wij voorzien een aluminium massa in het profiel van de houten deur wat ervoor zorgt dat deze niet krom trekt. Onze deuren zijn leverbaar in een grote keuze natuurlijke en standaardkleuren, zowel transparant als dekkend.

PVC deuren | Duurzaamheid is hier de grootste troef


PVC Deuren

Een klassieke of landelijke pvc buitendeur of gaat uw voorkeur uit naar een strakke moderne deur? De keuze is aan u. Qua afwerking heeft u tal van opties: een mooi wit vlak, een houtimitatie of in de kleur naar wens. Onze pvc buitendeuren zijn goed geïsoleerd en worden voorzien van beslag dat voldoet aan strenge inbraakwerende eisen. De pvc-deuren vergen bovendien weinig onderhoud en zijn gemakkelijk schoon te maken.

Maak een afspraak in onze showroom

Onze experts helpen u graag verder met al uw vragen over ramen en deuren!

Op zoek naar ramen, deuren of poorten? Bezoek onze showroom.

Showroom Hamont

Showroom Hamont

Industriestraat 18 | 3930 Hamont - Achel

Maandag: op afspraak
Dinsdag tot vrijdag: 10u00 - 17u00
Zaterdag: op afspraak
Zondag: gesloten


Showroom Lommel

Showroom Lommel

Kerkplein 18 | 3920 Lommel

Maandag: op afspraak
Dinsdag tot vrijdag: 10u00 - 17u00
Zaterdag: 09u00 - 12u00
Zondag: gesloten


Op donderdagmiddag zijn we geopend, maar telefonisch niet bereikbaar.